De Surfsleutel

Inteon is sponsor van het sympathieke initiatief van De Surfsleutel. De Surfsleutel wil voor kinderen in het primair onderwijs en speciaal onderwijs een zo veilig mogelijke, kindvriendelijke speelomgeving op internet realiseren met educatieve mogelijkheden. Deze internet omgeving is kosteloos en vrij toegankelijk. Dit wordt mogelijk gemaakt door haar sponsoren.

Amy Foundation

Inteon draagt een warm hart toe aan de Amy Foundation. De Foundation is maatschappelijk en sociaal betrokken bij vrijwilligerswerk in de Townships rond Kaapstad. De Foundation is opgericht door de ouders van de Amerikaanse Amy Biehl, nadat zij op 26-jarige leeftijd in de opstanden rond de Townships door de lokale bewoners om het leven werd gebracht. Ze was op weg naar vrienden in Gugulethu (een van de Townships). Inmiddels leidt Kevin Chaplin de foundation.

De doelstelling van de Foundation is de jeugd van de straat halen en ze enige vorm van perspectief te bieden. Zo willen ze jongeren minimaal één maaltijd per dag kunnen geven en jongeren opleiden voor een baan in bijvoorbeeld housekeeping. Heel bijzonder is dat twee van de drie daders van de doodslag op Amy nog steeds bij de Foundation werken.

Inteon heeft vanuit haar maatschappelijke verantwoording besloten ambassadeur voor de Amy Foundation in Nederland te zijn en steunt hen op verschillende manieren.

scoutinggroep Franklin D. Roosevelt  

Inteon is al vele jaren sponsor van de Franklin D. Roosevelt Stichting scoutinggroep in Eindhoven. Deze scoutinggroep is met haar vrijwilligers uniek in haar soort en is bedoeld voor jongeren  met een lichamelijke beperking. Hun leden, in de leeftijd van 7 t/m 21 jaar komen uit  Eindhoven en de verre omgeving. In Eindhoven gebruiken ze ‘de villa’ als thuishaven voor spel en ontspanning. Om deze vereniging succesvol te houden is er naast veel vrijwilligers ook financiële ondersteuning nodig.

Door deelname aan een jaarlijks evenement met muziek, een mooie veiling en onze eigen Inteon gasten kunnen we op een aangename, maar tegelijk op een voor de scouting welkome manier ondersteunen.

Voetbalvereniging

Sport en maatschappelijk verantwoord ondersteunen zit in de aard van Inteon. Wij sponsoren al vanaf 2005 voetbal door middel van kleding voor de jeugd en algemene verenigingssponsoring. Het shirt op de foto dateert van 17 jaar geleden met het inmiddels oude Inteon Logo. Gelukkig is de uitvoering van de bedrukking van de logo's met de tijd meegegaan. Onze intenties zijn nog onveranderd!

Benieuwd naar onze MEERWAARDE?

Onderdeel van Adjust Consulting

Vragen?

Heeft u vragen? Laat dan hier uw emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Contact

Bezoekadres:                                                        Spoorlaan 10                                                          5481 SK Schijndel 

Postadres:                                                              Startbaan 6                                                              1185 XR Amstelveen

info@inteon.nl

info@adjust.nl