Nieuws

Inteon zorgsupport op TV!

Alger Vissers geeft tekst en uitleg bij 'Samen Sterk'.

Alger Vissers aan het woord bij Samen Sterk van SBS6 over Inteon zorgsupport. De krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat we creatief en oplossingsgericht moeten gaan denken. Zeker binnen de zorgsector. Inteon zet hierin een grote stap voorwaarts met zorgsupport. Waarbij taakintegratie leidt tot minder roosterdruk, meer aandacht voor zorg en een hechter team. 

Inteon Zorgsupporter!

Met vele jaren ervaring in de zorg, kijken we naar de sociaal maatschappelijke ontwikkelingen op dit moment.

'De zorg' ervaart het personeelstekort als een groot probleem. Een probleem dat op basis van de nu bekende gegevens in de nabije toekomst alleen maar groter zal worden. Vanuit ons perspectief geldt de vraag hoe de facilitaire organisatie beter aan kan sluiten op de zorg om samen de dienstverlening richting de cliënten op een hoog niveau te houden. Omdenken is noodzakelijk.

Vertrouwenspersoon

Inteon werkt bij haar opdrachtgevers aan goed leven met zorg.

Constant kijken we of we de bedrijfsvoering beter en slimmer kunnen organiseren. Ook in de interne organisatie ligt deze focus. Inteon vindt het belangrijk om voor haar medewerkers te ‘zorgen voor een goed leven’.   

Op dit moment is er veel aandacht voor integriteitskwesties en ongewenste omgangsvormen. Is het een hype of wordt het juist meer bespreekbaar?  

Eigenlijk is dat niet van belang; Inteon wil er zorg voor dragen dat medewerkers zich veilig voelen op hun werkplek, bij Inteon maar ook bij onze opdrachtgevers, en misstanden kunnen melden.  

Benieuwd naar onze MEERWAARDE?
Vragen?

Heeft u vragen? Laat dan hier uw emailadres of telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

Contact

Krommenakker 5
5672 PJ Nuenen

Alger Vissers: 06 51 54 66 88
Roy Martini:    06 22 70 87 54
info@inteon.nl