Inteon adviseert zorgorganisaties over eten en drinken. We helpen met het ontwikkelen van een visie, bedenken van voedingsconcepten en de uitvoering van het beleid. Hierdoor dragen we bij aan het welzijn van bewoners en cliënten.
In eten en drinken komt veel samen. Maaltijden zijn een belangrijk onderdeel van de dag. Het gaat over gezondheid en vitaliteit. Over samenzijn en gastvrijheid. Over hygiëne en veiligheid. Maar ook over duurzaamheid, diëten en innovaties. En vooral de beleving. Geur en smaak stimuleren herinneringen. Samen koken brengt mensen in beweging. Wat wilt u bereiken met uw voedingsconcept?
De consultants van Inteon kijken samen met u naar het hele proces van eten en drinken. Heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen of aanscherpen van uw visie? Of juist bij het vertalen van visie naar een eigentijds concept? Inteon denkt met u mee, van beleid tot uitvoering. Dat doen we met onze eigen specialisten. Wilt u meer weten over onze expertise en werkwijze? We komen graag met u in gesprek.